BARBAT ARESTAT
 
 
Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Sibiu a fost arestat preventiv în vederea predării către autoritățile judiciare germane, urmare a emiterii pe numele românului a unui mandat de arestare european pentru vătămare corporală periculoasă.

Potrivit IPJ Sibiu, barbatul a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea recunoașterii mandatului european de arestare.

”A fost identificat și prins un sibian în vârstă de 65 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare germane au emis, la data de 18 ianuarie a.c., mandat european de arestare. În conformitate cu prevederile Codului Penal german, bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală periculoasă, faptă săvârșită pe teritoriul Germaniei.(…) Ulterior, pe numele persoanei în cauză, Curtea de Apel Alba Iulia a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile în vederea predării către autoritățile judiciare germane”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Barbatul este cercetat pentru că a intervenit în timpul unei altercații în Germania în care era prins fiul sau. Urmare a dispoziției Curții de Apel, sibianul de 65 de anu a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu până la predarea către autoritățile germane.
stiri de sibiu
08.02.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia