CASTIGATORUL LOTULUI 1
 
 
Ministerul Transporturilor (MT) a anunțat că a fost desemnat câștigătorul lotului 1 Boița – Sibiu, parte integrantă a autostrăzii Sibiu - Pitești, iar documentația aferentă lotului 4 Curtea de Argeș – Tigveni a fost transmisă spre validare la Agenția Națională pentru Achiziții Publice - ANAP.
„S-a desemnat câștigătorul pentru lotul 1 Boița – Sibiu, parte integrantă a autostrăzii Pitești – Sibiu. Dacă nu vor fi contestații, pe 23 martie 2019 vom putea semna contractul de proiectare și execuție. De asemenea documentația referitoare la lotul 4 al aceleiași autostrăzi Pitești – Sibiu, secțiunea Curtea de Argeș – Tigveni, a fost transmisă, spre validare, la ANAP. Astfel autostrada Pitești – Sibiu a intrat în linie dreaptă”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.
Durata de realizare a contractului va fi de 48 de luni, din care perioada de proiectare a lucrărilor va fi de 12 luni, iar perioada de execuție a lucrărilor va fi de 36 luni, cu o perioadă de garanție a lucrărilor de zece ani.
TA
07.03.2019
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia