FC Hermannstadt a obținut cea mai clară victorie din această primăvară, în fața formației Luceafărul Oradea
 
 
Echipa sibiană a câștigat, cu 4-0 meciul disputat pe Stadionul „Municipal” în compania echipei Luceafărul Oradea, contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii 2. Golurile au fost marcate de Petrișor Petrescu, Radu Crișan și Ștefan Blănaru (două).
Scorul a fost deschis de Petrișor Petrescu, mijlocașul reluând în plasă, din marginea careului mic, în minutul 20. Radu Crișan a marcat al doilea gol al echipei sibiene 7 minute mai târziu, în urma unui corner. După pauză, Ștefan Blănaru - intrat în locul lui Cosmin Neagu - a marcat de două ori. Mai întâi l-a învins pe Goia cu un șut la colțul lung, după o pătrundere pe stânga (min. 80), apoi l-a driblat și pe portar și a trimis în plasă, din centrul careului, cu două minute înainte de finalul întâlnirii.
În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt acumulează 68 de puncte și continuă să ocupe locul secund în clasamentul Ligii 2. Pentru echipa sibiană urmează partida din prima manșă a semifinalelor Cupei României, cu Gaz Metan Mediaș, care va avea loc pe Stadionul „Municipal”, marți, 17 aprilie, de la ora 17:00, apoi jocul de campionat cu Ripensia Timișoara.
În meciul cu Luceafărul, antrenorii Alex Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au folosit următoarea formulă de echipă: Căbuz - Al. Coman, I. Stoica, R. Crișan, Pamfile - Dâlbea (cpt.), Boboc - P. Petrescu (D. Tătar - mi. 82), Bg. Rusu, A. Hergheligiu (Al. Curtean - min. 72) - C. Neagu (Șt. Blănaru - min. 61)


FCH
15.04.2018
 
promovare online sibiu, web design sibiu, sensmedia